Aannemer Dordrecht

Partner voor al uw bouw- en verbouw werkzaamheden.
Aannemer Dordrecht

Bent u op zoek naar een aannemer Dordrecht? Dan bent u bij Habrobouw aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het aanbouwen en herindelen van begane grond en voorzien u graag van een deskundig en vrijblijvend advies voor uw woning. Daarnaast plaatsen wij ook regelmatig kwalitatieve dakkapellen die we vervolgens voor u kunnen afwerken.

Prefab aanbouw door aannemer dordrecht

Dé aannemer Dordrecht die gespecialiseerd is in prefab aanbouw

Als prefab aanbouw specialist leveren wij vrijwel iedere week één of zelfs meerdere aanbouwen op. Deze aanbouwen variëren van 10-20m² (standaard) tot 120m² (groot).

Hierbij bouwen we niet volgens de standaardmodellen of maatvoeringen, aangezien iedere aanbouw voor ons maatwerk is en er hierin veel keuzes mogelijk zijn. In ons advies gesprek gaan we op zoek naar de wens van de klant en adviseren hierin. Leidraad is dat eigenlijk alles mogelijk is en er (bijna) geen beperkingen zijn. Gezien onze grote ervaring als aannemer Dordrecht kunnen we van deskundig advies voorzien.

Bouwmethode

Habro bouwt volgens het Prefab+ concept. Dit betekent dat er zoveel mogelijk op de werkplaats prefab wordt gemaakt. Bewust kiezen wij ervoor om sommige onderdelen niet prefab uit te voeren. Dit omdat wij vinden dat de kwaliteit daar niet op vooruit gaat. Een steenstrip op een muur die in elementen is opgebouwd is géén kwaliteitsverbetering dus doen we niet. Daarnaast willen wij geen beperkingen voor de opdrachtgever en alle flexibiliteit leveren die de opdrachtgever met traditioneel bouwen ook heeft. Dit betekent samengevat dat het casco prefab wordt geplaatst en de afbouw op locatie wordt gedaan. Een paar dagen meer dan compleet prefab, maar met een mooier eindresultaat. Dat is wat Prefab+ voor ons betekent.

Kort na het intrekken in ons eerste bedrijfspand was het al onze wens om de doorlooptijd op locatie in te korten door meer in de werkplaats uit te voeren. Vanaf dat moment zijn wij dan ook overgegaan op prefab. In het begin kwam hier nog wat interne kritiek op, maar dit waaide al snel over. Doordat we gedwongen werden alles in detail voor te bereiden merkten we al snel dat de bouwfouten drastisch afnamen. We werden veel minder afhankelijk van het weer en de kwaliteit kon te alle tijde worden gecontroleerd. Terugkijkend zien we dat deze methode uitsluitend voordelen heeft gebracht.

Bouwgarant

Bouwgarant

Al sinds de oprichting van ons bedrijf streefden wij ernaar om de beste en hoogst gewaardeerde prefab aanbouw specialist van Dordrecht en omstreken te worden. Het keurmerk Bouwgarant was daar een belangrijk onderdeel van. Samengevat geeft dit keurmerk u de zekerheid dat de desbetreffende aannemer zowel voor- als achter de schermen zijn zaken op orde heeft en hier periodiek op gecontroleerd wordt. Met trots mogen we ons na een intensief, maar leerzaam proces sinds 2022 dan ook lid noemen hiervan.

Contact opnemen

Habrobouw is een gerenommeerde aannemer Dordrecht die in de afgelopen jaren vele projecten heeft uitgevoerd. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, uw visie te bespreken met een daarbij behorend deskundig advies en een op maat gemaakte (vrijblijvende) offerte voor u op te stellen.