Aannemer Zwijndrecht

De ambitieuze en betrouwbare aannemer van Zwijndrecht en omgeving!
aanbouw aannemer zwijndrecht

Wilt u uw (ver)bouwklussen laten uitvoeren door een gespecialiseerde en betrouwbare aannemer Zwijndrecht? Wij van Habrobouw helpen u er graag bij! Met tal van succesvolle projecten zijn wij dan ook dé partij om mee samen te werken. Lees hier meer over op deze pagina!

Aannemer in Zwijndrecht

Specialistische aannemer in Zwijndrecht

Bij Habrobouw staan we bekend om ons specialisme in het plaatsen van aanbouwen en dakkapellen. Met onze expertise en ervaring vanuit verschillende projecten weten wij inmiddels als geen ander hoe we dit het beste kunnen realiseren voor uw woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden hiervoor? Laat dan via het formulier onderaan deze pagina uw gegevens achter of lees er meer over via onderstaande links.

>Prefab aanbouw
>Dakkapel

(Ver)bouwen zonder zorgen!

Natuurlijk wenst u als opdrachtgever voorafgaand aan een samenwerking de garantie dat u met de juiste partner in zee gaat en dat het werk met vakmanschap wordt uitgevoerd. Om deze geruststelling aan onze klanten te bieden, zijn we sinds 2022 aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit keurmerk waarborgt, middels strikte eisen, dat zowel de zichtbare als achterliggende aspecten van het werk van de aannemer op orde zijn en regelmatig worden gecontroleerd. Dit is een ambitie die Habrobouw al vele jaren koesterde.

IMG-20191029-WA0014

Bouwmethode prefab+

Bij Habrobouw hanteren we het Prefab+ concept als onze werkmethode. Maar wat houdt dit concept nu precies in? Het Prefab+ concept is een bouwtechniek die tot doel heeft om zoveel mogelijk bouwcomponenten van tevoren in onze werkplaats te produceren. Ons ruime pand in Dordrecht biedt ons alle mogelijkheden hiervoor. Als we echter merken dat dit de kwaliteit van uw project niet ten goede komt, maken we met volle overtuiging de keuze om bepaalde elementen op traditionele wijze voor u te bouwen!

Over het algemeen streven we er als aannemer in Zwijndrecht naar om onze klanten dezelfde flexibiliteit te bieden als bij conventionele bouwmethoden. Concreet betekent dit dat het basisframe prefab wordt opgezet, terwijl de afwerking op locatie plaatsvindt. Ondanks dat dit in sommige gevallen extra tijd vergt, zijn we er volledig van overtuigd dat dit leidt tot een kwalitatief hoogwaardig en esthetisch eindproduct.

 

Vrijblijvend contact opnemen

Onder de indruk van ons werk als aannemer Zwijndrecht en omgeving en benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan via onderstaande knop vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!